WALRAEVENS BVBA D&R SERVICE Walraevens - Drink & Rent ServiceHome    Historiek    Contact

Historiek

Octaaf Walraevens huwde met een vrouw uit Roosdaal en kwam zo in 1902 op de Groenenboomgaard terecht. In het ouderlijk huis van zijn echtgenote begon hij met de verkoop van witbier, een licht en zoet tafelbier dat ook in de cafťs geschonken werd. Het bier werd gebrouwen door Brouwerij Cousyns uit Meerbeke, maar Octaaf trok het zelf op flessen en ging ermee de boer op. Bierhandel Walraevens was geboren. Iedereen noemde hem daarom Staaf Wit. Hij werd in 1867 te Meerbeke geboren en stierf in 1931 op 64-jarige leeftijd.

Het was zijn zoon Jozef Walraevens die de drankenhandel verder uitbouwde. Ook hij bottelde witbier, dat toen door Brouwerij Bavaro-Belge in Brussel werd gebrouwen. En zo ging het verder met drankenhandel Walraevens.

Andrť Walraevens, kleinzoon van Staaf Wit, zette het bedrijf verder. Gespecialiseerd in horeca leveringen, particuliere rondes en feesten. In 1988 kwam tevens Gert, achterkleinzoon van Staaf Wit, in de zaak werken.

Eind december 2001 werd Walraevens D&R Service bvba opgericht en werd Gert zaakvoerder. De zaak werd nog verder uitgebreid naar horecacliŽnteel en evenementen toe.

Door het steeds stijgende aanbod aan producten, extra cliŽnteel, ., waren wij geruime tijd bezig voor een aanvraag tot uitbreiding en centralisatie naar ons bestaand depot gelegen aan de Jozef De Schepperstraat te Roosdaal. Dit werd ons helaas definitief geweigerd eind 2007. Hierdoor hebben wij midden 2008 de beslissing genomen om ons horecacliŽnteel, particulieren, rusthuizen, . en drive-in te laten overnemen en onze tak evenementen uit te bouwen. Na een ganse herstructurering beleveren wij heden tal van feesten en evenementen met onze materialen. Indien gewenst leveren wij zelfs de dranken aan concurrentiŽle prijzen.

Verhuur koelwagens

Vanaf heden verhuren wij koelwagens en ander feestmateriaal aan organisatoren, traiteurs,
particuliere feesten, brouwerijen... Onze hoofddoelstelling is alsook de uitbreiding van ons verhuurassortiment.

 Walraevens Drink & Rent Service
Groenenboomgaard 43
1760 Roosdaal

Fax : 054/32.09.40
Gsm : 0477/235.806
info@tapwagen.be

Walraevens D&R Service: Koelwagens, Tapwagens, Feestmateriaal en Dranken

Developed & Powered by Delphi Solutions